Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Maak kennis met Maureen Brom

Maureen verruilde een half jaar geleden haar baantje bij AH voor een parttime rol bij Joore in combinatie met haar studie. Geen kassawerk meer, maar ervaring opdoen die ze tijdens haar studie economie en bedrijfseconomie aan Tilburg University direct verzilvert. “Verder valt de appel in onze familie niet ver van de boom, want mijn broer is ook accountant.”


“Ook als studerende parttimer ben je volwaardig onderdeel van het team”

“Mijn studie verloopt volgens plan, ik ben als het goed is over een paar maanden klaar met mijn bachelor. Daarna ga ik een master doen, ook bij Tilburg University. Om alvast praktijkervaring op te doen, werk ik momenteel twee dagen per week bij Joore. Dat was een bewuste keuze én een uitstekende tip van mijn familie. Want ik heb liever meer verantwoordelijkheid bij een kleiner kantoor, dan een verkapte stage bij een groot kantoor.”

Volwaardig teamlid

Ondanks dat Maureen maar twee dagen per week bij Joore werkt, maakt ze volledig deel uit van het team. “Zowel qua werk als in sociaal opzicht heb ik mijn plek gevonden. Aansluiting vinden ging gemakkelijk, iedereen is behulpzaam en altijd in voor een praatje tussendoor.”

Lekker en leerzaam

Tijdens de twee dagen waarop Maureen voor Joore werkt, is ze het liefst op kantoor. “Het liefst zie ik mijn collega’s live, dat overlegt vaak nét wat makkelijker. We hebben flexplekken en ondanks dat mensen honkvast zijn en snel dezelfde plek kiezen, zit ik ook regelmatig naast een andere collega. Dat is leerzaam, want je hoort hierdoor ook hoe anderen iets aanpakken. Daarnaast werkt het fijner op kantoor dan in mijn studentenhuis. De lekkere lunches op mijn werkdagen zijn trouwens ook hele goede reden om naar kantoor te komen.”

Deel artikel

Dagmar

“Hier is alles bespreekbaar en mag je altijd nieuwe keuzes maken”

Lees ervaring

Guido

“De cijfers zijn slechts een bindmiddel, het draait om alles eromheen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl