Spring naar de hoofdinhoud

Samenwerkingsverbanden en partnerships

Een groot, internationaal kennisnetwerk met ervaren specialisten

Abacus Wordwide

Ondernemen zonder grenzen

Het hoogwaardige netwerk van Abacus Worldwide, stelt strenge eisen aan het lidmaatschap. We zijn dan ook trots om onderdeel van dit samenwerkingsverband te zijn, dat wereldwijd de beste accountancy- en finance-experts met elkaar verbindt. Bedrijven die internationaal ondernemen of ambities op dat vlak hebben, krijgen via ons toegang tot de beste specialisten in landen overal ter wereld.

Match Plan

Specialist in fusies en overnames

Joore is aandeelhouder van Match Plan, expert in het begeleiden van fusies, overnames en bedrijfsopvolgingen. Samen met de specialisten van Match Plan begeleidt ons team klanten bij de koop of verkoop van een bedrijf. Door de expertise van Match Plan zijn we in staat het hele proces van waardebepaling en marktverkenning tot en met contractuele afhandeling in eigen huis te verzorgen.

SMA Accountants

Excellente auditexpertise

Als mede-eigenaar van SMA Accountants, kunnen we binnen deze onderneming antwoord geven op vrijwel alle vraagstukken op het gebied van auditing, wettelijke controleopdrachten, OKB’s en inspecties. Door een krachtenbundeling van diverse expertises en werkgebieden, heeft SMA op elke vraag een passend antwoord dat naadloos aansluit op eisen en regelgeving.

SRA

Krachtenbundeling en kennisuitwisseling

SRA is een netwerkorganisatie van 375 zelfstandige accountantskantoren. Door krachtenbundeling en kennisuitwisseling ontstaan er binnen SRA mooie kruisbestuivingen. Is er zeer specialistische kennis nodig binnen ons vakgebied die wij zelf niet in huis hebben? Binnen de SRA-organisatie vinden we zeker een expert met de juiste toegevoegde waarde.

NOB

Kwaliteit voorop

De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) is de beroepsvereniging van universitair opgeleide belastingadviseurs in Nederland. De organisatie bestaat al sinds 1954 en ziet erop toe dat leden hun werk op hoogstaand niveau uitvoeren. Aangezien wij kwaliteit bijzonder belangrijk vinden, is een lidmaatschap bij de beroepsvereniging voor ons een vanzelfsprekende keuze.