Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Dagmar van Boekel

Met een gepassioneerd accountant als vader had Dagmar moeiteloos overtuigd kunnen worden om een soortgelijk pad te kiezen. Maar het was juist haar vader die haar stimuleerde om met een bredere blik naar haar toekomst te kijken. Zo studeerde Dagmar eerst Toerisme en plakte ze er nog een opleiding International Business aan vast.


“Hier is alles bespreekbaar en mag je altijd nieuwe keuzes maken”

Het bloed bleek toch te kruipen waar het niet gaan kon en Dagmar kwam in de wereld van accountancy terecht. In die van de grote kantoren om precies te zijn. “Ik kreeg daar alle ruimte om mijn eigen pad te bewandelen en mijn werk in te richten op een manier die bij me paste. Maar gaandeweg miste ik iets. Dicht bij ondernemers staan. Emoties meevoelen. Persoonlijk betrokken zijn. Het soort ondernemingen waarbij je dat het beste kunt, zijn bij een kantoor als Joore beter vertegenwoordigd.”

In 2013 komt Dagmar aan boord. “Sindsdien bouw ik mee aan die cultuur waarin we samen voor het beste resultaat gaan. Dat doen we op een pragmatische manier. Het vraagstuk bepaalt wie aansluiten in een team of een project. Diversiteit vind ik daarbij erg belangrijk. Jonge mensen kunnen alleen maar leren als je ze serieus neemt, uitdaagt en de ruimte geeft. En ervaren collega’s zijn daarbij onmisbaar. Zij zorgen voor kennisoverdracht en coaching tijdens het werk. Bovendien geven zij onze cultuur door. Ik vind het heerlijk om te zien wat voor dynamiek dat op ons kantoor teweegbrengt. Tijdens het werk, maar ook als we met z’n allen buiten de deur iets gezelligs doen.”

Het plan van Dagmar

Variatie in het werk en in de samenstelling van een team houdt mensen scherp en daagt ze uit. “Binnen ons kantoor bewandelt niemand hetzelfde pad. We hebben geen vaste routes. En het gebeurt vaak genoeg dat iemand iets anders wil proberen, vakinhoudelijk of voor een ander soort klanten. Dat is niet uitzonderlijk, die ruimte is er gewoon. Bijvoorbeeld ook als je een gezin krijgt of weer wilt studeren. Ik merk dat het collega’s ontspannen maakt, die gedachte dat je nieuwe keuzes kunt maken en alles bespreekbaar is. Deze cultuur zie je niet veel in de finance-wereld. Ik ben er trots op dat wij heel bewust voor die koers hebben gekozen. En zonder dat ik het altijd doorheb, ben ik zelf ook het levende bewijs van onze aanpak. Vrouwelijke partners zie je niet veel in onze wereld. Ik heb twee jonge kinderen en daarom werk ik op woensdag thuis. Binnen ons bedrijf is dat geen thema, maar iets wat iedereen weet en waar ook rekening mee gehouden wordt.”

Altijd volop mogelijkheden

In haar adviserende rol richting klanten ervaart Dagmar dagelijks wat ze aan haar werk zo geweldig vindt. “Geen ondernemer is hetzelfde. En elk vraagstuk is anders. Ik hou ervan om mensen te helpen bij vooruitdenken, dingen verbeteren en groeien. De bedrijven waarvoor wij werken hebben allemaal gemeen dat ze in beweging zijn, barsten van de energie en houden van slim en strategisch ondernemen. Het is onmogelijk om daardoor niet aangestoken te worden.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl