Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Guido Joore

Als klein jongetje mocht hij al met zijn vader op pad en ontmoette hij veel ondernemers. “Het moet rond mijn twaalfde geweest zijn dat ik inzag dat ik geen profvoetballer zou worden. En ik wist toen meteen: dan ga ik later ondernemen.”


“De cijfers zijn slechts een bindmiddel, het draait om alles eromheen”

Met vader Ger Joore, oprichter van het kantoor als zijn voorbeeld, besloot hij NIVRA – Nyenrode te gaan volgen. “Die studie was nooit een doel, maar een middel om te kunnen doen wat ik nu doe. De energie die ondernemers mij geven, daar kan ik niet zonder. Elk verhaal en elk bedrijf is uniek. De cijfers zijn een soort bindmiddel, maar het draait juist om alles wat eromheen gebeurt en wat je kunt doen om jouw idee of bedrijf te laten excelleren. Om naast de ondernemer te mogen staan en hieraan een bijdrage te leveren, is elke keer weer uitdagend.”

Het plan van Guido

Samenwerken is voor Guido de sleutel tot elk succes. “Ik krijg een enorme glimlach op mijn gezicht als ik door kantoor loop en een klant samen met een van mijn collega’s aan een bureau zie zitten. Samen overleggend, geconcentreerd bezig met een vraagstuk. Ook geniet ik ervan dat ervaren teamleden continu jongere collega’s mee op sleeptouw nemen. Iedereen is hier gelijk. Dat lijkt vanzelfsprekend, maar is het in onze wereld niet. Bij Joore gaat het niet alleen om cijfers, maar juist om de mensen. Wij doen het anders en daarom maken we het verschil. Met elkaar, voor elkaar én voor onze klanten.”

Altijd volop mogelijkheden 

Als ondernemer en werkgever ervaart Guido steeds hoe belangrijk het is om wendbaar te zijn. “De wereld verandert continu. Mensen ook. Wij willen een werkomgeving bieden waarin je steeds kunt blijven kiezen. Verandert je thuissituatie? Heb je nieuwe ambities? Wil je op de pauzeknop drukken? Allemaal goed. Met elkaar in gesprek blijven op een gelijkwaardige manier is de basis voor gedeeld succes.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl