Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Imke Bekker

Imke kent Joore intussen op haar duimpje. Ze kwam binnen tijdens de eerstejaarsstage van haar Associate degree, werkte daarna parttime naast haar studie en doet nu ook haar afstudeerstage bij Joore. “Ik zet alles op alles voor mijn afstuderen. Na de vakantie start ik als assistent-accountant en combineer ik een baan met een bachelor in deeltijd.”


“Mijn eerste stage smaakte naar meer. Daarom werkte ik eerst parttime naast mijn studie, studeer ik af bij Joore en begin ik binnenkort als assistent-accountant”

“Een Associate degree is een tweejarige hbo-opleiding. Deze opleiding is wat meer praktijkgericht dan een reguliere hbo-opleiding en dat ligt me uitstekend. We doen veel projecten in samenwerking met het bedrijfsleven én je loopt twee keer stage in twee jaar. Volop gelegenheid om het bedrijfsleven te leren kennen. Via mijn LinkedIn-netwerk kwam ik bij Joore terecht. Het fijne is dat ik vanaf het begin al veel mocht doen, bijvoorbeeld meewerken aan het samenstellen van de jaarrekeningen van klanten. Omdat ik op dit moment in de controlepraktijk werk, kom ik regelmatig bij klanten en heb ik ook direct contact met hen. Top dat de lijntjes zo kort zijn en je de vrijheid en het vertrouwen krijgt van je team.”

Mooie combinatie
“Het is hartstikke fijn dat ik volop de ruimte krijgt om mezelf te ontwikkelen. Doorstuderen wordt hier gestimuleerd, maar de uiteindelijke keuze maak je zelf. Vooral de combinatie van een baan met een deeltijdbachelor vind ik interessant omdat ik hiermee prima verdien en tegelijkertijd studeer. Natuurlijk zal het wennen zijn straks, de combinatie van een baan met een pittig studietraject. Heel anders dan het studentenleven. Maar het gaat zeker goedkomen, ik heb er alle vertrouwen in dat ik het kan.”

Samen aan tafel
Joore is een warm bad voor Imke. “Iedereen werkt hard, maar er is zeker ruimte voor ontspanning. Het maakt niet uit hoe druk de dag ook is, op kantoor lunchen we samen. Drie dagen wordt er vers voor ons gekookt; dat kan een pastaatje zijn, een salade, soep of een pokébowl. Op maandag zijn er verse belegde broodjes en vrijdag is vaak frietdag. Door dat lekkere eten blijft niemand achter zijn bureau zitten, maar schuift iedereen gezellig aan. Op die momenten is het werk ook even op de achtergrond en kletsen we over andere dingen. Zo leer je collega’s ook op een andere manier kennen.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl