Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Kim Habing

Officemanager een zittend beroep? Nou, niet bij Joore. De stappenteller van Kim Habing (45) tikt makkelijk de tienduizend stappen per werkdag aan. Maar Kim is dan ook niet bepaald een stilzitter. Ze wisselt haar computerwerk graag af met een rondje door het pand om te kijken of alles lekker loopt.


“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Kim komt uit de reclamebranche. Ze begon eind nineties als inkoper bij een reclamebureau in haar thuisstad Uden. Geleidelijk werkte ze zich op tot accountmanager en later communicatiemanager. Secretaressewerk, studioplanningen, inkoop van producties en nog véél meer: je kon Kim wel om een boodschap sturen.

De liefde bracht Kim uiteindelijk naar Tilburg, terwijl ze nog steeds in Uden werkte. “Toen we kleine kinderen hadden, ben ik daar gestopt. De reclamewereld vraagt om flexibiliteit, maar als jonge moeder kon ik dat niet meer bieden. Ik besloot om in Tilburg rustig naar een leuke baan te zoeken. Maar eerst was het tijd voor een ander groot project: de grootschalige verbouwing van ons huis. Drie jaar lang heb ik alles gecoördineerd. Ik ben geen geboren bouwvrouw, maar vond het leuk om aan te pakken en nieuwe dingen te leren. Ik beet me helemaal vast in dat project.”

Een geboren regelaar
Dat zag ook haar partner Jaap. “Hij vond mij een geboren regelaar. ‘Waarom word je geen officemanager?’, vroeg hij. Dat zag ik eigenlijk wel zitten. Al snel stuitte ik op een vacature bij Joore. Zo’n accountantskantoor zal wel stoffig zijn, dacht ik. Maar toen ik me in het bedrijf verdiepte, wist ik wel beter. Heel fris en eigentijds. Dus ik solliciteerde.” Kims sprookje werd werkelijkheid in Disneyland Paris. “Joore belde om te zeggen dat ik de baan had. Ik was door het dolle heen!”

Het takenpakket van Kim is behoorlijk uitgebreid. Een kleine greep: “Naast administratieve ondersteuning, organiseer ik activiteiten, geef klanten een warm welkom en beantwoord de telefoon. Ik zorg dat mijn collega’s alles hebben om hun werk goed te kunnen doen, al is het maar een lekker kopje koffie. Staat er iemand aan mijn balie wanneer er iets niet werkt, dan doe ik mijn uiterste best om het op te lossen. Maar ik ben ook niet te beroerd om een lunch op te ruimen. Iemand moet dat doen, toch?”

Allesbehalve saai
Kim startte bij ons in juni 2022. “Ik ontdekte al snel dat werken bij Joore heel dynamisch is. Iedere dag krijg ik veel aanloop van collega’s en klanten. Daar hou ik van; ik ben graag onder de mensen.

Met een grote glimlach kijkt Kim terug op haar eerste jaar bij Joore. “Ik heb echt leuke collega’s en heb met een aantal al een mooie band opgebouwd. Mijn werk is erg gevarieerd en er is veel dynamiek hier. En ik leer elke dag iets nieuws, wat ik heel belangrijk vind. Ik ga elke werkdag met héél veel plezier naar mijn werk, als het even kan op de fiets.”

Avondje Willem II in de skybox
Als hoogtepunt stipt Kim het – deels door haar georganiseerde – bedrijfsuitje naar Vlieland aan, in 2022. “Daar heb ik veel collega’s goed leren kennen. Ik was ook tijdens het uitje wel van alles aan het regelen, maar dat is part of the job. En een tijdje terug ben ik met mijn partner en zoontje naar een wedstrijd van Willem II gaan kijken, in de skybox van Joore. Superleuk en indrukwekkend was dat, ondanks dat ik meer een F1- dan een voetballiefhebber ben. Ik heb er echt van genoten. Net zoals ik elke dag geniet van mijn baan bij Joore.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Thomas

“Ik vind het heel inspirerend om ondernemers te leren kennen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl