Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Maak kennis met Lars Robben

Assistent-accountant Lars kwam bij Joore binnen als bachelor-stagiair, ging daarna parttime aan de slag naast zijn studie en behaalde recent zijn (post-)master bij Nyenrode. Ook privé timmert hij lekker aan de weg; hij woont sinds kort samen met zijn vriendin.


“Werken in een topteam en tegelijkertijd mijn master halen? Daar hoefde ik niet lang over na te denken.”

“Toen ik in het derde jaar van mijn hbo-accountancy stage moest lopen, tipte een vriend van mijn vader om eens bij Joore te gaan praten. Het bleek een gouden tip, want ik kwam binnen en ging niet meer weg. Na mijn bachelor studeerde ik verder aan de universiteit. De overstap naar een baan in combinatie met een masterstudie was wennen, maar wel een hele bewuste keuze. “In elke opleidingsfase is de meerwaarde dat je theorie en praktijk direct aan elkaar koppelt. Dat maakt je studie en werk leuker.”

Studie met salaris
Lars spreekt regelmatig met studenten die twijfelen over de beste keuze: voltijd doorstuderen of de combinatie werk en studie. “Ik adviseer ze altijd ‘mijn’ route vanwege de combinatie van theorie en praktijk. Het is aanpoten, dat klopt. Maar hoe heerlijk is het om al tijdens je master een baan met een prima salaris te hebben? Zelf ben ik afwisselend voor de controle- en samenstelpraktijk aan het werk. Ik zit de ene helft van de tijd naast mijn opdrachtgever voor advies, de andere helft ben ik de controleur aan de andere kant van de tafel. Ook hier kies ik voor die combinatie. Heel fijn dat dat bij Joore ook kan.”

Eigen huis
“Nog een voordeel van de combinatie tussen werk en studie: omdat ik tijdens mijn studie nog thuis woonde, kon ik goed sparen. Daar pluk ik nu de vruchten van, want hierdoor kocht ik samen met mijn vriendin een nieuwbouwhuis. Natuurlijk ben ik hartstikke trots dat ik dat op mijn vijfentwintig wist te bereiken. Het is iets wat niet veel starters kunnen zeggen.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl