Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Luc van Hout

Op kantoor noemen ze hem het stokstaartje, omdat hij op de achtergrond alles in de gaten houdt. “Ik weet wat er speelt, collega’s kunnen altijd bij mij terecht.”


“Mijn werk is een mooie mix van cijfers en mensen”

De studieloopbaan van Luc loopt via voltijd hbo finance & control naar deeltijdonderwijs. “Ze hadden me nodig hier bij Joore”, grapt hij. “Ik startte als stagiair in het tweede jaar van mijn studie. Dat beviel zo goed dat ik bleef werken naast mijn studie. In mijn derde jaar kwam de vraag of ik fulltime in dienst wilde komen. Nu combineer ik dus mijn deeltijd hbo-opleiding met een fulltime baan.”

Afronden

“De afronding van mijn opleiding loopt enige vertraging op. Mijn werkplezier is groter dan mijn studieplezier, zeg maar. Gelukkig zitten ze me hier wel achter mijn broek aan, dat vind ik prettig. Want natuurlijk wil ik graag mijn bachelor afronden. Voordeel van studeren en werken is dat je leert in de praktijk en daarvan profiteer ik in mijn opleiding.”

Sociale voelsprieten

“Mijn werk is een mooie mix van mensen en cijfers; mensen helpen is iets dat ik heel graag doe. Daar komt ook die naam stokstaartje vandaan; ik heb sterke sociale voelsprieten. Voor de werkstudenten en stagiaires ben ik één van de vaste begeleiders en mentoren, ik maak hen de eerste periode wegwijs binnen kantoor. Dat is best intensief, maar ook heel leuk. Wat ik fijn vind aan werken bij Joore? Dat ze hier kijken naar waar je goed in bent en dat je daarin jezelf mag ontwikkelen. Het is ook niet erg als je niet alles kan. Mij geeft dat een gevoel van vrijheid en heel veel werkplezier.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl