Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Marieke Haans

Met haar vijf jaar Joore-ervaring behoort Marieke tot de harde kern. Ze is controleleider en heeft nauw contact met klanten én haar collega’s. “Ik vind het superleuk om mensen binnen Joore te begeleiden en te zien groeien.”


“Ik krijg alle steun om op mijn eigen manier die RA-titel te halen”

Joore doet het anders, iets wat Marieke al bij haar sollicitatie haarfijn aanvoelt. “Ze liepen geen standaard vragenlijstje af, maar wilden echt weten wie ík was. Het gesprek was geen overhoring waarbij ze mijn kennis wilden testen. Het voelde direct goed.”

Het plan van Marieke

Marieke komt in dienst als werkstudent en de rest is geschiedenis. “Binnenkort ben ik officieel registeraccountant. Ik koos zelf waar ik mijn opleiding volgde en in welk tempo. Heel fijn dat ik de ruimte krijg om mijn eigen professionele weg te bewandelen. Groei wordt gestimuleerd, maar je bepaalt zelf hoe en in welk tempo je je doelen bereikt.”

Samen naar Willem II

In haar rol als controleleider is Marieke nauw betrokken bij de klanten van de controlepraktijk. Ook begeleidt ze collega’s. “Op kantoor hebben we flexplekken en dat werkt heel fijn. Je kunt collega’s zo gemakkelijk om raad vragen. En je leert veel door te luisteren hoe collega’s iets aanpakken.” Marieke is Willem II-supporter, net als Joore. “Tijdens grote wedstrijden nodigen we klanten uit in onze eigen box en hebben we een programma met een diner vooraf en een feestje achteraf. Bij andere wedstrijden gaan we ook vaak met klanten of samen met collega’s. Dit zijn altijd gezellige avonden waarop je klanten en collega’s op een andere manier leert kennen. Als Willem II dan ook nog wint, is het een nóg mooiere avond.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl