Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Maak kennis met Sander van den Bemt

Sander koos in 2021 voor Joore. In eerste instantie parttime naast zijn studie. “De ideale bijbaan, want leren doe je niet alleen in de collegezaal maar vooral ook in de praktijk.” Die kennismaking smaakte naar meer. Nu combineert hij zijn fulltime baan met een deeltijdmaster op Nyenrode. “Mijn weken zijn vol, maar dat geeft niks want ik krijg veel energie van mijn werk.”


“Ik heb een team vol luisterende oren dat me graag helpt en waar ik altijd terecht kan”

“Hier mag ik niet alleen meekijken maar ook volop meedoen. Dat maakte de keuze voor Joore destijds heel eenvoudig. Ik ben hier geen klein radertje in een groot geheel, maar werk samen in een team waarin iedereen meetelt. Dat wakkert mijn ambitie en mijn enthousiasme voor het vak alleen maar meer aan. Ook mooi; we maken deel uit van een internationaal netwerk. Dat is niet alleen een logo op ons briefpapier, we werken écht samen. Tegenwoordig schakel ik voor een van onze opdrachtgevers met onze collega’s op Cyprus, ook daar leer ik veel van.”

Het plan van Sander

“Lekker mijn master afronden. Dat mijn werk bij Joore interessant blijft, daar heb ik alle vertrouwen in. We timmeren goed aan de weg, de klantenlijst is interessant en mijn werk ook. De combinatie van het fulltime werk en de deeltijdmaster is een pittige, maar ik heb het ervoor over. Ook op dit vlak heb ik veel aan mijn collega’s; de meeste hebben een vergelijkbaar pad bewandeld als ik. Dus niet een vaste buddy maar een team vol luisterende oren waar ik mijn verhaal kwijt kan. Er is altijd iemand beschikbaar voor vakinhoudelijk advies of een peptalk.”

Work-life 

Sander heeft zijn plek in het team gevonden. “Ik ben sociaal en kan met iedereen een praatje maken. Ook als je wat minder outgoing bent is dat prima. Op dit moment woon ik nog thuis; dat is ideaal vanwege mijn lange dagen en mijn studie. Mijn vriendin heeft na haar studie ook een fulltime baan gevonden, we weten zo precies van elkaar wat we nodig hebben. Mijn work-life balance is goed, al moet ik ook wel eens een korfbaltraining overslaan. Door de week ben ik gezellig druk met mijn werk en mijn studie, in het weekend is er de gezelligheid van mijn familie, vriendin en vrienden.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl