Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Jayson Bulsing

Net als veel collega’s studeerde Jayson accountancy. Eerst aan een hbo, daarna aan Nyenrode Business Universiteit. Tot zover de overeenkomsten, want de manier waarop hij bij Joore terechtkwam, is bijzonder.


“Deze baan geeft me een unieke kans om te leren van succesvolle bedrijven”

Hij noemt zichzelf assistent-accountant, maar dat is misschien wat voorzichtig. Want tegelijk is Jayson ook controleleider. “Ik wil mezelf niet hoger bestempelen dan nodig”, zegt Jayson bescheiden. “Bovendien passen zulke labels niet bij Joore. We laten ze liever achterwege. Anders krijg je al snel een klassieke hiërarchie. En die hebben we hier juist niet.”

Leiding staat dichtbij team

Dat is wat de Dordtenaar zo bevalt aan Joore. Jayson: “Onze leidinggevenden staan heel dicht bij hun teams. We lunchen en lachen samen, praten over werk en privé. Net als met alle collega’s.” Daar moest hij in het begin wel even aan wennen. “Ik was nieuw en keek de kat uit de boom. Maar dat is bij Joore niet nodig. Iedereen is hier gelijkwaardig.”

Hij kwam in 2019 op een bijzondere manier bij Joore binnen. Niet via een traditionele sollicitatie. Ook niet via een stage, zoals een aantal van zijn collega’s. Nee, Jayson leerde Joore kennen toen hij nog bij zijn vorige werkgever werkte. “Die is net als Joore aangesloten bij een samenwerkingsverband waarin accountantskantoren elkaar ondersteunen bij hun werk. Enkele mensen van Joore hielpen ons bij wat opdrachten en ik hielp hen.”

Zo ontmoette Jayson niet alleen de mensen van Joore, ook de werkwijze. Beide bevielen. Dat gold andersom overigens ook. Al snel kwam de vraag of hij bij Joore wilde werken. Daarna was de transfer zo beklonken en vond Jayson bij Joore meer creativiteit en uitdaging in zijn werk.

Flexibel langs de files

Inmiddels is hij vader van een prachtige zoon en woont hij met zijn vriendin in Dordt. Da’s overigens een best eind rijden naar Tilburg. Maar daar vonden hij en Joore al snel een oplossing voor die voor allebei werkt. “Ik vertrek na de spits. Dat scheelt me de helft aan reistijd. En nog voordat de vrijdag zijn papadag werd, werkte hij op die dag thuis. Om maar geen tijd aan woon-werkverkeer te verliezen. “Dat was nog voor de pandemie, toen thuiswerken nog geen gemeengoed was. Ik ben heel blij dat Joore zo flexibel is.” Ook omdat Jayson niet van stilzitten houdt. Al helemaal niet in een file op de A58.

Accountancy is hard werken, zegt Jayson. “Maar dat ligt me wel. Bovendien krijg ik een kijkje in de keuken van veel verschillende bedrijven. En spar ik met de mensen die over de financiën gaan. Dat is een unieke kans om te leren. Over hoe een bedrijf opereert. Wat het succesvol maakt. Zeker bij de interessante klanten van Joore.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl