Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Dit is Mustafa Tatli

Hij is net voor de tweede keer vader geworden en hartstikke trots op zijn jonge gezin. “Toen onze tweede dochter geboren werd, was het net een hele drukke tijd op kantoor. Toch kon ik extra verlof opnemen om bij mijn gezin te zijn. Heel fijn dat Joore me die ruimte gaf.”


“Ik krijg de ruimte om door te studeren op een moment dat het privé goed past”

“Ik haalde mijn master in accountancy bij Tilburg University. Nu heb ik mijn zinnen gezet op een post-hbo opleiding, dat is de perfecte aanvulling op mijn werk binnen de samenstelpraktijk. Gelukkig begrijpen ze bij Joore maar al te goed wat het betekent om een jong gezin te hebben. Daarom krijg ik de ruimte om de opleiding in te plannen op een moment dat het privé wat rustiger is.”

Van eenmanszaak naar nv

Mustafa werkt sinds eind 2019 bij Joore en is hij een van de ervaren krachten binnen de samenstelpraktijk. “Hiervoor werkte ik acht jaar als assistent-accountant bij kleinere kantoren met vooral eenmanszaken, vof’s en kleine bv’s als klant. Hier hebben we voornamelijk bv’s met grotere activiteiten als klant. Daardoor zijn de samenstelwerkzaamheden divers en maak ik nu bijvoorbeeld ook meer geconsolideerde jaarrekeningen. Naast mijn accountancywerk begeleid ik jongere collega’s uit mijn team. Zelf leer ik veel van collega’s die hier langer hier werken dan ik. Die combinatie van kennis vergaren en doorgeven en jezelf continu blijven ontwikkelen hoort echt bij Joore.”

Pensioen en auto van de zaak

“Naast een prima salaris en de ontwikkelmogelijkheden, heeft Joore ook een goede pensioenregeling. Als je net begint, ben je daar niet zo mee bezig. Op het moment dat je een gezin sticht, ga je daar toch over nadenken. Het is een gerust gevoel dat ik ongemerkt spaar voor later. Ik heb intussen ook een auto van de zaak. Waar ik voor koos? Een heerlijke gezinsauto natuurlijk.”

Deel artikel

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Thomas

“Ik vind het heel inspirerend om ondernemers te leren kennen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl