Spring naar de hoofdinhoud
Ga terug

Ervaring

Maak kennis met Stijn Boelen

Sportieve Stijn kwam Joore zo’n drie keer per week tegen op het veld. Hij voetbalt namelijk bij Jong Brabant, waar Joore een van de hoofdsponsors is. “Toen ik op zoek ging naar een stage voor mijn hbo-opleiding finance & control, dacht ik daarom gelijk aan hen.” Intussen heeft hij zijn stage afgerond en is hij in dienst getreden bij Team Joore, en dat bevalt hem uitstekend.


“Topclub in accountancy”

“Ik kom net kijken in de financiële wereld en ik zocht daarom bewust naar een bedrijf waar ik écht wat kon leren en zelf aan de slag mocht. Daarom ben ik heel blij dat ik deel ben van het team van de samenstelpraktijk, waar ik volop meedraai. Ik ben vooral uitvoerend bezig; ik help bij het samenstellen van de jaarrekeningen van onze klanten. Mijn begeleider staat voor me klaar, maar eigenlijk kan ik bij alle collega’s uit mijn team terecht als ik wat wil weten.”

In beeld blijven

De kennismaking met de financiële wereld bevalt Stijn uitstekend. “Ik ga lekker verder met mijn opleiding in combinatie met werken bij Joore, want daarmee blijf ik in beeld en blijf ik leren vanuit de praktijk.”

Jeu de boulen en de stad in

De sfeer bij Joore vindt Stijn uitstekend. “Er wordt hard gewerkt, maar ook volop genoten. Zo gingen we met elkaar jeu de boulen bij een hippe tent in Tilburg en daarna de stad in, hartstikke gezellig natuurlijk. En in juni was het personeelsweekend op Vlieland, dus ik viel met mijn neus in de boter. We kunnen ook naar de thuiswedstrijden van Willem II, omdat Joore daar een eigen box heeft. Voor mij als voetballer wel een buitenkans natuurlijk.”

Deel artikel

Jordy

“De sfeer is erg goed en het team is leuk.”

Lees ervaring

Kim

“Toen ik hoorde dat ik was aangenomen, was ik door het dolle heen”

Lees ervaring

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl