Spring naar de hoofdinhoud

werken bij

De Joore visie

Joore is een partner in accountancy en belastingadvies die zich veel minder bezighoudt met administraties en uitvoerende werkzaamheden, dan veel andere kantoren.


Als team zijn we voor onze klanten voornamelijk een procesbegeleider en ontzorger. Steeds vaker is het onze rol om processen voor klanten goed in te richten. Daardoor kunnen zij, als zij dit fijn vinden, veel uitvoerend werk zelf doen. Dat heeft als gevolg dat jij als medewerker vooral ruimte hebt om jouw expertise in te zetten voor complexe en grote vraagstukken. En precies dat is hartstikke uitdagend. Jij en je collega’s helpen klanten dus met veel méér dan het opstellen en controleren van jaarcijfers. Samen kijken jullie vooruit. Je geeft begeleiding bij de ontwikkeling van een langetermijnstrategie. Of ondersteunt bij het bepalen, realiseren en het bijsturen van doelen.

Dé aanjager voor jouw groeiplannen

Als je de wereld van accountancy en belastingadvies een beetje kent, zal het je opvallen dat onze organisatie niet verticaal, maar horizontaal is ingericht. Dat maakt ons anders dan de meeste branchegenoten.

Deze structuur hebben we bewust gekozen. Want, door onze platte organisatie heeft iedereen een aandeel in het succes van onze klanten. Dat geeft jou uitdaging en voldoening!

Bij Joore werken partners, seniors en juniors continu samen aan vraagstukken en projecten. Op die manier leer je razendsnel, ontdek je wat je leuk vindt en zie je hoe iedereen waarde toevoegt. Daar profiteert niet alleen de klant van, maar jij ook! Want je maakt een continue groei door. Ben je tevreden over de groei die je hebt doorgemaakt en voel je je goed in je huidige rol in het team? Vanzelfsprekend is ook dat uitstekend.

Ger Joore - Oprichter Joore Accountants

“Maak van je werk een sport!”

Wij geloven in de kracht van een team

De oprichter van ons kantoor, Ger Joore, motiveerde zijn medewerkers al door te zeggen: maak van je werk een sport! Ook nu nog hangt deze oneliner groot aan de muur van ons kantoor. We zeggen daarmee niet dat het in het leven draait om winnen, om in je eentje de snelste of de beste te zijn. Integendeel. Wij geloven juist in de kracht van een team. Waarbij elk individu de kans en ruimte krijgt om zijn eigen talent te benutten. En waar onze klanten en collega's samen in de basisopstelling staan.

Het sociale gezicht van Joore


Bij Joore houden we van ons werk. Maar we genieten ook enorm van de prestaties van anderen. De betrokkenheid bij sport zit er al vanaf het begin in. Sinds de oprichting is ons kantoor bekend om de sponsoring van sportclubs en waardevolle initiatieven.

Willem II

Al vanaf 1987 zijn we sponsor van Willem II. Het stadion staat zelfs op loopafstand van ons kantoor. In onze eigen stijlvolle skybox ontvangen we elke thuiswedstrijd gasten. Dat zijn klanten, samenwerkingspartners en collega’s. Want juist buiten werktijd en buiten de kantoormuren leer je elkaar beter kennen. En als je elkaar goed kent, weet je beter wat de andere nodig hebt en hoe je optimaal van waarde kunt zijn.

Hockeyclub Tilburg

Ook bij Hockeyclub Tilburg zijn we vaste gast. Hier zijn we hoofdsponsor van de club, speciaal van Dames 1, hét ambitieuze sterrenteam van de vereniging dat in 2022 gepromoveerd is naar de hoofdklasse.

Alpe d’HuZes

Onze liefde voor sport komt ook tot uiting bij een goed doel dat wij steunen. Dit is Alpe d’HuZes, waar jaarlijks geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar het verbeteren van leefomstandigheden voor mensen die de ziekte hebben. Joore is al jaren partner van Alpe d’HuZes en wij moedigen medewerkers aan om deel te nemen aan dit bijzondere event.

Intents Festival

Een dansje op z'n tijd kunnen we waarderen. Intents Festival is een van de grootste en meest vooruitstrevende dancefestivals van Nederland. Als sponsor nodigen wij jaarlijks collega’s en relaties uit voor een dag vol dance en zinnenprikkelende belevingen. Of je Intents nu beleeft als muziekliefhebber, als ondernemer of gewoon als nieuwsgierige bezoeker: het is altijd een onvergetelijk en intens feest.

Werken bij Joore

Wil je meer weten over carrière maken binnen ons kantoor?

Recruitment

Raymond Joore

raymond.joore@joore.nl